Zo werkt het …

page_banner-1
page_banner-2

Professionele website voor slechts € 249,00

Heeft u geen ervaring in het bouwen van een websites? En wilt u uw website snel online hebben? Geen nood! Wij leveren goedkope, professionele websites die u zelf eenvoudig kunt onderhouden. Maar ook wanneer u het onderhoud wilt uitbesteden bieden wij hiervoor een oplossing. En dat allemaal vanaf € 249,00.

Het idee is als volgt:

  • U selecteert uit meer dan 50 thema’s de opmaak van een website.
  • Wij verzorgen de installatie van een CMS (WordPress) en het door u gekozen thema. Doorgaans is installatie binnen 24 uur geregeld.
  • U kunt nu zelf onbeperkt pagina’s maken, teksten en foto’s plaatsen.
    Om dit te doen logt u eenvoudig in op uw website waar en wanneer u maar wilt. U hgeeft hier geen speciale software voor nodig.

 

Vulservice

Heeft u geen tijd of zin om uw website van teksten en/of foto’s te voorzien? In dat geval bieden wij de mogelijkheid de pagina’s door ons te laten aanmaken en vullen. Stuur ons de teksten, foto’s en het logo en wij plaatsen deze zoals gewenst. Ook de kleuren van de website kunnen naar huisstijl worden aangepast.

Wij zorgen ervoor dat de website compleet werkend wordt opgeleverd. Alvorens de website live gaat volgt er nog een correctieronde. In deze correctieronde krijgt u de mogelijkheid de inhoud van uw website op juistheid te controleren. Daarna zal de website live gaan en kan het publiek geniete van uw nieuw gevormde website.

Het vullen van de website is gebaseerd op 10 pagina’s, 1 contactpagina en het plaatsen van 20 aangeleverde foto’s.
Wilt u meer pagina’s? Geen probleem. U heeft altijd de mogelijkheid om uw website met extra pagina’s uit te breiden. Wilt u dat wij dit voor u doen? In dat geval rekenen wij € 10,00 per extra pagina en € 2,50 per extra foto.

 

WordPres UpdateSysteem Updates

Zowel de software WordPress als de losse plugins en thema’s worden door hun makers geregeld bijgewerkt. Het kan dan gaan om extra functionaliteiten, maar ook om beveiligingsupdates. Het gebeurt bijvoorbeeld nog wel eens dat hackers een manier uitvinden om kleine gaatjes in WordPress te misbruiken. Om dat voor te zijn en om uw site veilig te houden is het belangrijk dat u regelmatig kijkt of er nieuwe updates beschikbaar zijn.

Maar ook als u hier geen tijd voor heeft of, om welke reden ook, niet in de gelegenheid bent updates uit te voeren, bieden wij als dienst een update-service aan. Voor € 45,00 per maand wordt uw CMS maandelijks meerdere malen gecontroleerd op update en indien deze vrijgegeven zijn, uitgevoerd.

 

De voordelen van onze websites

Minimale investering
Geen grote investering. U betaald eenmalig 249,00. Dat is inclusief webhosting en domeinregistratie voor het eerste jaar.
Supersnel opgeleverd
Doorgaans binnen 24 uur geïnstalleerd en gebruiksklaar.
Regie in eigen handen
U houdt zelf de regie in handen. Na de oplevering heeft u de vrije hand welke content en hoe u deze geplaatst wilt hebben.
Responsive thema's
De gebruikte thema’s zijn ‘Responsive’. Dit houdt in dat de website geschikt is voor computer, tablet en smartphone.
Gemaakt in WordPress
Er wordt gebruik gemaakt van het meest populaire CMS ter wereld; WordPress. Eén van de eigenschappen van WordPress is dat het bijzonder eenvoudig te onderhouden is.
Webhosting inbegrepen
In de prijsstelling is het eerste jaar webhosting en de registratie van een .nl domein inbegrepen.