Retourneren

Voor zakelijke bestellingen

Verkeerd product geleverd?

ITcetera stelt uw bestelling met de grootst mogelijke zorg samen. Mocht u desondanks toch een ander product toegestuurd krijgen dan u heeft besteld, dan kunt u dit product uiteraard aan ons retourneren. De verzendkosten hiervan storten wij terug op uw bankrekening.
Voor het toesturen van het door u bestelde product rekenen wij geen verzendkosten.
Reclameren binnen 14 dagen na levering.

Verkeerd product besteld?

Het kan voorkomen dat u per ongeluk zelf een verkeerd product bij ons heeft besteld. Hoewel wij dit voor zakelijke bestellingen niet wettelijk verplicht zijn, kunt u in dat geval het product aan ons retour sturen, mits het product onbeschadigd is en deze in de originele (ongeopende) verpakking zit. In dat geval zullen wij de aankoopprijs van het product terugstorten op uw bankrekening. Eventuele staffelkortingen worden verrekend. De verzendkosten die u zelf heeft gemaakt en de verzendkosten die u aan ons heeft betaald vergoeden wij niet.

Reclameren binnen 8 dagen na levering en alleen met originele aankoopbon.

Retourzending melden

Voordat u producten terugstuurt dient u deze producten bij ITcetera aan te melden voor retour.
Dit kan telefonisch of per e-mail. U kunt e-mailen naar info@itcetera.nl.

Retouradres

U kunt uw retourzending versturen naar ons kantoor in Arnhem.
Het adres hiervan is:

ITcetera
p/a De Houtmanstraat 141
6826 PH Arnhem

Voor particuliere bestellingen

Heeft u als particulier besteld en wilt u een product ruilen of retourneren? Dan kunt u dit product, mits onbeschadigd en in de originele verpakking, naar ons terugsturen tot 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen. Dit kan telefonisch, per e-mail of d.m.v. het modelformulier voor herroeping. Nadat u de retournering bij ons heeft gemeld kunt u het product retour zenden naar het volgende adres:

ITcetera
p/a De Houtmanstraat 141
6826 PH Arnhem

De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.

U ontvangt dan binnen 14 dagen nadat wij uw retourzending hebben ontvangen het aankoopbedrag terug. Indien u de gehele bestelling retourneert ontvangt u van ons ook eventueel betaalde verzendkosten retour. Wilt u het geretourneerde product ruilen tegen een ander product, laat ons dat dan even weten.